Grote Markt 17

Bergen op Zoom, 4611 NS

016 - 465 24 11

Bel voor een reservering

Di - Zo: 17:00 - 23:00

Openingstijden

Steakhouse Bergen op zoom

Op zoek naar een onvergetelijke culinaire belevenis in Bergen op Zoom? Je hebt het gevonden!

Restaurant Amigo: Argentijns Steakhouse in Bergen op Zoom

Welkom bij Restaurant Amigo, het beste steakhouse in Bergen op Zoom. Op zoek naar een onvergetelijke culinaire belevenis? Je hebt het gevonden! Bij Restaurant Amigo draait alles om voortreffelijke steaks, Argentijnse smaakbeleving en gastvrijheid. Laat ons je meenemen op een smaakvolle reis die al je zintuigen prikkelt.

Waarom Restaurant Amigo het Beste Steakhouse in Bergen op Zoom is:

  1. Voortreffelijke Steaks bereid op houtskoolgrill: Onze menukaart is doordrenkt van de meest malse en met vakmanschap bereide steaks die elke hap tot een ware smaaksensatie maken. Of je nu kiest voor een botermalse Argentijns ossenhaas, een perfect gegrilde entrecote, een  heerlijk smeltende ribeye, of een overheerlijk Tomahawk (ribeye aan bot), we beloven je een culinair avontuur. Je kunt kiezen uit de heerlijkste vlees en vis gerechten die met zorg is samengesteld en bereid op onze houtskoolgrill, door onze chef met meer dan  25 jaar ervaring!
  2. Argentijnse Smaakbeleving: Bij Restaurant Amigo koesteren we de versheid en kwaliteit van onze producten.  Het vlees is uitsluitend van jonge stierkalveren die worden gevoed met het malse gras van Argentijnse pampa’s. Hiermee onderscheidt het Argentijnse rundvlees zich van de rest.
  3. Gastvrijheid en Sfeer: Gastvrijheid staat bij ons centraal. Van het warme welkom bij binnenkomst tot de attente bediening aan tafel, we creëren een gezellige en hartelijke sfeer waarin je je direct thuis voelt. Of je nu dineert met een geliefde, vrienden, familie of zakelijk. Restaurant Amigo biedt de perfecte setting voor een speciale avond uit.

Houtskool

Laat u verleiden door de geuren van heerlijke gerechten op houtskool

Gratis Wi-Fi

Vraag de bediening om het wachtwoord

Over het restaurant

Lokale Trots en Culinaire Passie

Bij Restaurant Amigo geloven we dat uit eten gaan meer is dan alleen het eten zelf. Wij verwelkomen je graag in ons restaurant, gelegen in het centrum van Bergen op Zoom.

Sinds 2014 heeft Restaurant Amigo zijn goede reputatie opgebouwd  door zijn goede kwaliteiten en gastvrijdheid.

Restaurant Amigo ademt Argentinië en staat voor steak, grill, vers en mals. Kom je genieten van onze steaks, spareribs, verse vis tot heerlijk vegetarisch. Dit alles geserveerd met een oprechte glimlach en een persoonlijke benadering.

 

Ontdek Restaurant Amigo – Het Beste Steakhouse in Bergen op Zoom

Laat je heerlijk verrassen door onze Argentijnse steaks tot vis, die met zorg zijn samengesteld en bereid op houtskoolgrill..

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je  te laten genieten van een culinaire reis vol passie en ambacht.

Reserveer Nu bij Restaurant Amigo en Ervaar het Beste Argentijns Steakhouse in Bergen op Zoom.